Wartec

wartec tegen genitale wratten

wartec tegen genitale wratten

U kunt genitale wratten behandelen met behulp van Wartec crème. Deze crème zorgt er namelijk voor dat de genitale wratten verdwijnen binnen maximaal 4 weken. De werkzame stof van Wartec creme is podofyllotoxine, een antivirale stof tegen huidinfecties. Wartec crème is zowel voor de man als voor de vrouw geschikt (bij uitwendige wratten).

Hoe ontstaan genitale wratten?

Genitale wratten ontstaan als u besmet bent met het virus. U krijgt dit virus door seksuele overdracht. Zelfs wanneer u veilige seks heeft gehad kunt u besmet raken met het virus. Een condoom biedt namelijk niet volledige bescherming tegen genitale wratten. Sterker nog, u kunt het virus ook overkrijgen via de handen. Als u zichzelf dus wilt beschermen tegen genitale wratten is het verstandig om u en uw partner te laten testen op soa’s alvorens u overgaat tot geslachtsgemeenschap.

Hoe moet u genitale wratten behandelen?

Gaat u de genitale wratten behandelen met Wartec crème dan is het gebruikelijk om tweemaal per dag de Wartec crème aan te brengen op uw geslachtsdeel. Als u drie dagen achter elkaar Wartec crème heeft gesmeerd zult u een pauze moeten inlassen van 4 dagen. U kunt vervolgens in de nieuwe week weer opnieuw met de kuur beginnen. Als de genitale wratten niet verdwijnen na maximaal 4 weken dient u contact op te nemen met een professional zoals een huisarts.

Wartec crème bestellen

Via de bestelknop kunt u Wartec crème bestellen tegen een scherpe prijs. Kortom wilt u Wartec crème / podofyllotoxine bestellen wacht dan niet langer en maak direct gebruik van onze aanbieding.