Genitale wratten behandelen bij de huisarts?

30 augustus 2014

genitale wratten behandelen huisarts

genitale wratten behandelen bij de huisarts

Bah, een huisarts!

Het was een nacht om nooit te vergeten. Jullie hoefden niet lang na te denken. Kledingstukken vlogen in het rond. Jullie gingen in het moment op en genoten intens van dit pleziertje. En toen was het weer dag. De zon schijnt opgewekt naar binnen, maar jij voelt je niet zo fijn. Ze was aan de pil, dat wel, maar misschien had ze wel een soa? Je kijkt tussen je benen. Daar ziet alles er wel normaal uit. Althans… Een paar weken later, begint er toch wat te jeuken. Potverdorie! Dan moet je naar de huisarts of naar de GGD. Om vreemde mensen tussen je benen te laten kijken zeker… No way!

Ga nou maar wel. Je schiet er niets mee op, om niet te gaan. Dit zijn de vijf redenen om die onzinnige taboe op de huisarts te doorbreken en gewoon te gaan:

 

1. Dagelijkse kost

Een huisarts ziet dagelijks meerdere geslachtsdelen. Hij of zij kijkt er echt niet van op als jij ook je broek laat zakken. Bovendien is het een dokter, die professioneel zijn/haar werk uitvoert. Geen enkele reden om je te schamen.

 

2. Niets aan’t handje

Misschien maak je je wel nergens druk om. Was dat helemaal geen wratje, maar een opgezet talgkliertje. Alleen een dokter kan dat bevestigen. Zit jij je al dagen op te vreten, blijkt alles schoon en gezond te zijn.

 

3. Erger en erger

Als je niet naar de huisarts gaat, nemen de klachten alleen maar toe. Pas nou maar op, je kunt van sommige soa’s zelfs onvruchtbaar worden. Jij gaat dus liever niet naar de huisarts, maar je maakt je lichaam kapot. Klinkt niet helemaal logisch toch?

 

4. Gebroken been

Stel dat je je been breekt, wat doe je dan? Ja! Dan laat je dat behandelen. Niemand loopt rond met een gebroken been. Zo is het met soa’s ook. Die laat je behandelen. Anders blijft het irriteren en wordt het alleen maar erger. Net als iemand die doorloopt met een gebroken been.

condyline

condyline

 

5. Oplossing

Het belangrijkste en fijnste is dat de huisarts de oplossing kent. Heb je genitale wratten? Dan krijg je Wartec of Aldara mee. Een zalfje dat je een paar dagen opsmeert en poef! Weg zijn de wratjes en weg is de jeuk. Of je krijgt Condyline mee, een vloeibare oplossing. Nu is het vervelende van genitale wratjes dat het een virus is dat in je lichaam zit. De wratjes kunnen af en toe terugkomen. Op onze website kun je Condyline, Wartec of Aldara weer bijbestellen. Zo houd je de klachten in toom en kom je er uiteindelijk helemaal vanaf.

Nog geen reacties, bent u de eerste?

Leave a comment