Condyline

condyline

condyline

Condyline is een geneesmiddel dat genitale wratten bestrijdt. Het middel zorgt ervoor dat het virus wordt gedood en daarnaast remt het de aanmaak van nieuwe huidcellen. Een genitale wratten behandeling met Condyline kan worden voltooid  met een aanstipbare vloeistof.

Hoe kom je aan genitale wratten?

Genitale wratten zijn niet dezelfde wratten als die je kunt hebben op de handen. Deze worden namelijk veroorzaakt door een ander type virus. Genitale wratten is een geslachtsziekte en is seksueel overdraagbaar, daarom raden wij u aan veilig te vrijen. Daarnaast kun je genitale wratten ook krijgen via een handdoek (of de vingers) van een besmet persoon.

Hoe herken ik genitale wratten?

Genitale wratten zien eruit als kleine broccoli’s. Dit komt doordat de huidstructuur door het virus wordt aangetast. Wanneer u de wratten snel herkent is de ziekte beter te genezen met Condyline. Helaas zijn de wratten niet altijd zichtbaar omdat deze ook in de anus of in de vagina kunnen groeien.

Hoelang duurt een genitale wratten behandeling met condyline?

Gemiddeld duurt een genitale wratten behandeling met condyline ongeveer 4 tot 6 weken. Gebruik niet meer van het middel dan voorgeschreven (zie bijsluiter). Wanneer u toch teveel van het middel condyline gebruikt, neem dan direct contact op met een arts.

Hoe verloopt de genitale wratten behandeling?

U dient Condyline tweemaal per dag op te smeren. In totaal moet u zes keer het middel te smeren tijdens de kuur en dan vervolgens 4 dagen wachten. U dient het middel altijd te bewaren buiten het bereik van kinderen, afgesloten, op een plek onder de 25 graden celsius.